Välkommen Familjeläkarna!

Familjeläkarna har flyttat in i sin nya, moderna mottagning hos oss. Vårdcentralen öppnar sina nybyggda lokaler på plan tre och erbjuder både läkare- och sjuksköterskemottagning, barnavårdscentral, äldremottagning, provtagning och vaccination, samt mottagning för psykisk hälsa och hjälp vid behov av rehabilitering.

– Det finns en tydlig tanke bakom utvecklingen av fastigheterna i ArningeCentrum och vårt hälsohus blir unikt i sitt slag. Vi har skapat ett kluster med ett stort antal aktörer, stora som små, med ett gemensamt fokus – hälsa och välmående, berättar Emma Stenlund på Genesta, ägare och utvecklare av Arninge Centrum.

ICA och Apoteket har under det senaste året fått sällskap av träningscentret Nordic Wellness, vård- och hälsomottagningen Arningehälsan och Arken Zoo med kommande veterinärklinik. Nu öppnar även Arninges första vårdcentral.

– Läget känns helt rätt för oss. Arninge växer så det knakar och likaså gör behovet av lättillgänglig, snabb och god vård för hela familjen. Vi är jätteglada och ser fram emot att få välkomna besökare till vår nya fina vårdcentral,säger Madeleine Grevfors, regionchef Familjeläkarna.