Etableringsmöjligheter

Vill ni etablera er verksamhet i ett köpstarkt och växande område? Vi planerar för nya butikslokaler i en miljö med högt kundflöde. Täby kommuns stora planer för Arninge är i gång och nu utvecklas här en levande stadsdel med handel, service, bostäder och resecentrum.

Vårt köpcentrum Arninge Centrum transformeras till ett modernt handelsområde med butiker som ska möta framtidens behov. Är du intresserad av att höra mer om vad vi har att erbjuda? Ta kontakt med Emma Stenlund, så hjälper hon till att hitta den bästa lösningen för just din verksamhet.

Emma Stenlund
Genesta Property Nordic

Telefon: +46 8 506 497 36  /  +46 70 939 92 29
E-mail: emma.stenlund@genesta.se

Plan 1
Plan 2

Fördelar med att ha butik i Arninge Centrum:

  • Du får ett toppenläge i en etablerad shoppingmiljö
  • Du etablerar dig i ett av Storstockholms köpstarkaste områden
  • Du får möjligheten att utveckla din lokal efter dina behov, mellan 1 000 kvm upptill 4 000 kvm
  • Du hyr från en säker och erfaren hyresvärd
  • Du får alla fördelar med att vara en del av en växande del av huvudstaden och ett prioriterat utvecklingsområde

Säkra ditt läge idag!

Vi erbjuder attraktiva lokaler och flexibla lösningar för dig som hyresgäst. Välkommen att kontakta Emma Stenlund för mer information om lediga lokaler.

Ett centrum i ändring

Planerna för hela Arninge området är stora och spännande. Täby kommun har bestämt att utveckla området Arninge/Ullna till ett nytt regionalt centrum i norra Stockholm. Här blir det 20 000 nya bostäder, 20 000 nya arbetsplatser, en ny knutpunkt för kollektivtrafik och ett modernt handelsområde med Arninge Centrum i mitten av allt.

Det vi ska göra de närmaste åren i Arninge Centrum är därför en del av ett större samhällsprojekt där en ny komplett stadskärna i Stockholm Nordost växer fram.

Det första som sker är att fastigheterna ska få en ny attraktiv design med tekniska lösningar som minimerar miljöpåverkan. Målsättningen är att erbjuda en mångfald av de funktionerna som boende, arbetande, besökare och handlande vill ha. Vi vill skapa en stadsmiljö, inte enbart ett köpcentrum.